Kosova Information Technology sh.a

Kosova Information Technology sh.a. është themeluar në vitin 2004 me qëllimin që të ofojë shërbime në zhvillimin e aplikacioneve softuerike, konsulencë si dhe integrim të shërbimeve në fushën e teknologjisë informative dhe telekomunikacionit.

Gjatë kësaj periudhe KIT sh.a ka zhvilluar një numër të softuerëve të cilat të gjitha janë në shfrytëzim në tërë territorin e Republikës së Kosovës, duke përfshirë edhe sektorin publik edhe atë privat.

Aplikacionet e zhvilluara nga KIT janë:

  • KIT KONT - Softueri për menaxhimin financiar dhe material
  • KIT REST - Softueri për menaxhimin e bareve dhe restaurantave
  • KIT HOTEL - Softueri për menaxhimin e hoteleve
  • KIT MTHI - Softueri për menaxhimin e mjeteve themelore dhe inventarit
  • KIT FINP - Softueri për menaxhimin e financave publike
  • KIT HR - Softueri per menaxhimin e burimeve njerzore 

Qyteti Adresa Kontakti
Prishtinë Rr.Uck nr 18 - Afer biblotekes "Hivzi Sylejmani" 038/044/049/237-860Partnerët

http://www.ouroboros.fr
http://www.oracle.com/
http://www.dell.com
http://www.ricon-ks.com
http://www.microsoft.com
http://www.cisco.com
http://www.tern.is
http://www.probanx.com/

Lajme

-Llaptop për një pako cigare n'ditë

Data : 17.10.12

KIT sh.a në bashkëpunim me të gjitha bankat ne Kosovë fillon projektin "llaptop për një pako cigare n'ditë"

me shume...

Galeria

Mundesi Punsimi: Shkarko Aplikacioni Shkarko Konkurs Pune Linqe